Стамбул передає Одесі 41 генератор та 10 автобусів

Стамбул передає Одесі 41 генератор та 10 автобусів.

Стамбул передає Одесі 41 генератор та 10 автобусів. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
05 грудня 2023 17:35

Турецьке місто-побратим Стамбул найближчим часом передасть Одесі 41 генератор та 10 автобусів. Про це повідомляє пресcлужба міськради.

Нині питання перебувають у процесі узгодження. Але відповідну заяву зробив мер міста-побратима Стамбул Екрем Імамоглу під час он-лайн зустрічі з мером Одеси Геннадій Трухановим. За його словами, для них дуже важливе харчування підтримки енергосистеми України та Одеси зокрема.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У зустрічі також взяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол України у Турецькій Республіці Василь Боднар та Генеральний консул України у Стамбулі Роман Недильський.

"Сьогодні в Одесі лише офіційно зареєстровано понад 84 тисячі внутрішньо переміщених осіб. Тому збільшення автобусного парку – дуже актуальне питання для нашого міста", – сказав Геннадій Труханов.

Сторони також обговорили питання щодо передачі Стамбулу туристичного символу Одеси "Якоря-серця". Геннадій Труханов підкреслив, що це було б вагомою підтримкою для Одеси, і подякував пану Екрему Імамоглу за постійну допомогу нашому місту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах