Вночі Росія дві години атакувала Одеську область: є влучення та збиття

Вночі Росія дві години атакувала Одеську область: є влучення та збиття.

Вночі Росія дві години атакувала Одеську область: є влучення та збиття. Фото: suspilne.media

Події
07 грудня 2023 08:09

Сьогодні вночі, з 6 на 7 грудня, російські терористи майже дві години атакували ударними безпілотниками Ізмаїльський район на Одещині з мису Чауда (Крим). Наші сили ППО збили переважну кількість "шахедів", проте, на жаль, є влучення. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Так, окупанти прицільно атакували саме припортову інфраструктуру Подунав'я. Пошкоджено складські приміщення, елеватор та вантажівки. Водій однієї з фур загинув. На місці сталася пожежа, яку ліквідували співробітники ДСНС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією Повітряних Сил України, лише вночі в Україні знищили 15 ударних БПЛА. Усього зафіксували пуски 18 ударних БПЛА «Shahed-136/131». Основні напрямки удару – Хмельницька та Одеська. Над нашим регіоном збили 11 безпілотників.

Залучалися зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи.

Як повідомили у Військово-морських силах ЗСУ, за останньою інформацією, російсько-окупаційні війська вивели до Чорного моря один ворожий корабель. При цьому серед них немає носія крилатих ракет калібр. Проте ситуація може змінюватись і загроза ракетної небезпеки існує.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах