На Одещині відкрили перший "Дія. Центр"

На Одещині відкрили перший "Дія. Центр".

На Одещині відкрили перший "Дія. Центр". Фото: t.me/odeskaODA

Події
10 грудня 2023 16:40

У Таїровській громаді відкрили сучасний "Дія. Центр". Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Це перший заклад в області, де жителі громади матимуть змогу швидко та доступно отримувати понад 290 державних послуг в одному приміщенні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У центрі є окреме місце для проведення консультацій з підтримки підприємництва та обладнання для видачі паспортних документів.

Також у закладі створено всі умови для людей з інвалідністю. Вхід до приміщення промаркований контрастним кольором та обладнаний пандусом із поручнями, графік роботи центру надрукований шрифтом Брайля, обладнана інклюзивна санітарна кімната. Крім того, відвідувачі можуть спілкуватися з адміністратором за допомогою голосових повідомлень та підключати перекладач української жестової мови.

Нагадаємо, у середині листопада в Одесі відкрили відділення Центру "Барнахус" для захисту дітей, які постраждали від насильства.

Також ми повідомляли, що поліція відкрила в Одесі "Пункти Незламності", в яких можна погрітися, зарядити мобільні пристрої та отримати допомогу правоохоронців. Адреси цих пунктів можна подивитися тут.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах