Новий скандал: одесита затримали під час комендантської години та відправили до ТЦК

Новий скандал: одесита затримали під час комендантської години та відправили до ТЦК.

Новий скандал: одесита затримали під час комендантської години та відправили до ТЦК. Фото: nikopolnews.net

Події
11 грудня 2023 08:28

Одесита затримали під час комендантської години на вулиці та відправили до територіального центру комплектації та соціальної підтримки. Відеозапис із такою заявою чоловік оприлюднив у соціальній мережі Telegram.

За його словами, він написав заяву до поліції, оскільки має підстави для відстрочення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ситуацію прокоментував екс-спікер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров. Він розповів, що в ніч із 8 на 9 грудня співробітники патрульної поліції у Приморському районі міста Одеси затримали порушника комендантської години.

Як з'ясувалося під час перевірки документів, чоловік військовозобов'язаний та його відвезли до територіального центру комплектації та соціальної підтримки за місцем військового обліку. У військкоматі чоловік, за інформацією Владислава Назарова, справді заявив, що має підстави для відстрочки від призову догляду за матір'ю – людиною з інвалідністю.

"Остаточні висновки щодо можливості призову затриманого громадянина будуть зроблені після надання їм документів, що підтверджують наявність відстрочки. В іншому випадку, громадянин отримає повістку для направлення на військово-лікарську комісію з наступним призовом на військову службу", – зазначає Назаров.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах