62-річний одеський ресторатор Савелій Лібкін розлучається зі своєю 30-річною дружиною

62-річний одеський ресторатор Савелій Лібкін розлучається зі своєю 30-річною дружиною.

62-річний одеський ресторатор Савелій Лібкін розлучається зі своєю 30-річною дружиною. Фото: savvalibkin/Instagram

Події
11 грудня 2023 09:14

62-річний ресторатор із Одеси Савелій Лібкін розлучається зі своєю 30-річною дружиною Мариною Маричевою через три роки шлюбу. Новину про розлучення ресторатор озвучив у себе в інстаграмі.

За його ж словами, розлучення пов'язане зі змінами в житті, а рішення було обопільним.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ресторатор також наголосив, що немає жодних інтригуючих чи скандальних причин – вони нічого поганого не зробили одне одному. Навпаки вони стали один одному друзями та підтримкою, пройшли разом складні періоди життя. Незважаючи на розлучення, вони продовжують шанувати одне одного.

"Так буває. Ми продовжимо ці шляхи, продовжимо любити друзів, Україну та всіх вас. Ми впевнені, що ви поважаєте наше приватне життя і з повагою до нас обох приймете це наше рішення", – додав ресторатор.

Нагадаємо, що Савелій та Марина офіційно зареєстрували відносини у квітні 2021 року. Тоді рестораторові було 59 років, а його обраниці 27. Для Лібкіна це третій шлюб. Після весілля дружина взяла прізвище ресторатора. Дітей вони не мають.

Марина Марічева є продюсером проекту Made in Ukraine. Раніше вона вивчала журналістику та видавничу справу у Київському політехнічному інституті, а також написала книгу "Маленька чарівна подорож". До Одеси дівчина переїхала лише 2021 року.

Від попередніх стосунків у Лібкіна є чотири дочки: Юлія, Ніколь, Софі та Мія.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах