В одному з ТЦ Одеси побили чоловіка через те, що він штовхнув іншого: постраждалий у реанімації

В одному із ТЦ Одеси побили чоловіка через те, що він штовхнув іншого: постраждалий у реанімації.

В одному із ТЦ Одеси побили чоловіка через те, що він штовхнув іншого: постраждалий у реанімації. Фото: dnepr.express

Події
12 грудня 2023 10:08

В одному із торгових центів Одеси один чоловік жорстоко побив іншого – в результаті одного забрала "швидка", а другого – поліція. Зловмисник ударив потерпілого кулаком по голові так, що опинився у реанімації. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася увечері на вулиці Генуезькій. Про це поліції повідомили з лікарні, куди доставили одесита непритомним із забоями головного мозку та колінного суглоба, переломами склепіння та основи черепа, травматичними субдуральним та субарахноїдальним крововиливами. Потерпілий у реанімації виборює своє життя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські встановили, що нетверезий відвідувач супермаркету вирішив пожартувати та штовхнув незнайомця, який знімав гроші у банкоматі. Розлючений чоловік наздогнав свого кривдника на вулиці і вдарив його по голові з такою силою, що той упав на землю і знепритомнів. Правопорушник втік у невідомому напрямку, а потерпілого виявили перехожі, які й викликали медиків.

Наступного дня винуватця затримали. Фігуранту повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Підозрюваний нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі піклуються про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці призначили низку експертиз, слідство триває.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах