На Молдаванці впала стіна житлового будинку

На Молдаванці впала стіна житлового будинку.

На Молдаванці впала стіна житлового будинку. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
12 грудня 2023 18:20

У вівторок, 12 грудня близько 12.00, на Молдаванці в Одесі впала стіна житлового будинку. Про це повідомили у пресслужбі облуправління ДСНС.

Так, йдеться про триповерховий будинок на вулиці Сєрова. Він давно перебуває в аварійному стані. На щастя, люди під час руйнування не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце приїхали рятувальники, які встановили часткове обвалення стіни та димаря на поряд розташовану дворову споруду на загальній площі руйнування 15 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає. На місці події очікуються міські комунальні служби. Інформація уточнюється.

На Молдаванці впала стіна житлового будинку.На Молдаванці впала стіна житлового будинку. Фото: facebook.com/DSNSODE

Нагадаємо, що раніше в Одесі зносять будинок на вулиці Приморській, 25, який постраждав під час ворожого ракетного удару 23 липня. Тепер його мають повністю демонтувати. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міськради 12 жовтня після рекомендацій комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеського ОВА. Напередодні фахівці обстежили будівлю та дали висновки щодо оцінки його технічного стану.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах