На Генерала Петрова власник квартири добудував собі балкон

На Генерала Петрова власник квартири добудував собі балкон.

На Генерала Петрова власник квартири добудував собі балкон. Фото: facebook.com/avdeev.odessa

Події
13 грудня 2023 15:30

Інспектори ДАБК виявили порушення на вулиці Генерала Петрова, 10 під час перевірок у Київському районі – металевий каркас біля фасадних стін житлової квартири №23. Про це повідомляє керівник міського ДАБК Олександр Авдєєв.

Земельна ділянка на цю адресу рішеннями Одеської міської ради у власність або користування не передавалась. У Реєстрі будівельної діяльності відсутня інформація про видачу або реєстрацію дозвільних документів на проведення будівельних робіт за даною адресою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними архіву та відділу загального листування Департаменту архітектури та містобудування, містобудівні умови та обмеження на проектування вищевказаного об'єкта за адресою не зареєстровані.

Дозвіл на порушення благоустрою на цю адресу не видавався. За результатами проведеного комісійного обстеження 12 грудня цього року склали відповідний акт. Управління ДАБКу надіслало листа Київській районній адміністрації з проханням розглянути питання ухвалення розпорядження про демонтаж самочинно влаштованих елементів за адресою: вулиця Генерала Петрова, 10.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах