Загинув у серпні поблизу Бахмута: на Одещині попрощалися із 41-річним сапером

Загинув у серпні поблизу Бахмута: на Одещині попрощалися із 41-річним сапером.

Загинув у серпні поблизу Бахмута: на Одещині попрощалися із 41-річним сапером. Фото: Facebook-сторінка Тарутинської селищної ради

Події
17 грудня 2023 15:45

20 серпня поблизу Бахмута загинув 41-річний сапер Олександр Унгурян, який був мешканцем села Серпневе Тарутинської громади.

Про це повідомили у пресслужбі Тарутинської селищної ради.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прощання з Героєм відбулося сьогодні, 17 грудня, за місцем проживання його родини в місті Чорноморськ. Об 11:00 відбулося відспівування у Свято-Миколаївському храмі ПЦУ (вулиця Василя Шумова, 6Е), а о 12:00 захисника України поховали на Алеї Слави.

Нагадаємо, 5 грудня у Харківській області, біля населеного пункту Синьківка Куп'янського району, у бою з російським загарбником загинув житель Білгород-Днітровської громади, солдат Євген Міхєєв. Прощання з воїном відбулося 16 грудня в місті Білгород-Дністровський.

Також 5 грудня в районі населеного пункту Орлянське Куп'янського району Харківської області загинув житель Одеської області – 46-річний солдат Артур Іванов. До війни захисник України понад 20 років жив разом із дружиною та сином в Одесі, проте ніколи не забував рідну Сарату. З бійцем попрощалися 15 грудня в його рідному селищі.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах