Псу, якого після підриву Каховської ГЕС винесло течією до Одеської області, дала притулок родина з Польщі

Псу, якого після підриву Каховської ГЕС винесло течією до Одеської області, дала притулок родина з Польщі.

Псу, якого після підриву Каховської ГЕС винесло течією до Одеської області, дала притулок родина з Польщі. Фото: facebook.com/animalsosofficial

Події
17 грудня 2023 17:55

Псу на прізвисько Боніфацій, якого в червні після підриву Каховської ГЕС течією винесло до берегів Одеської області, дала притулок родина з Польщі.

Про це повідомили волонтери громадської організації Animal SOS Odessa.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Ми дуже переживали як Боня перенесе дорогу, як прийме свою нову родину. Зараз усі клопоти та хвилювання позаду, Боніфацій у Польщі, вже гуляє у парку зі своїми господарями, спить на м'якій ковдрі, щасливий, розслаблений та коханий!", – розповіли волонтери.

Нагадаємо, у першій половині червня в селі Григорівка Одеської області до берега прибило собаку на дошці. Тварина, яку, ймовірно, винесло в нашу область течією із затоплених районів Херсонської області, спочатку розмістили в одеській клініці. Згодом херсонськы зоозахисники повідомили, що цей пес давно жив на вулиці, проте за ним доглядали місцеві жителі. Собака виявився віковим, глухим і з численними проблемами зі здоров'ям. Після порятунку тварині знадобилося лікування та реабілітація, а після відновлення Боня кілька місяців жив у центрі адопції. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах