В Одесі чоловік до смерті забив свою матір

В Одесі чоловік до смерті забив свою матір.

В Одесі чоловік до смерті забив свою матір. Фото: od.npu.gov.ua

Події
18 грудня 2023 17:08

В Одесі затримали та відправили під варту чоловіка за вбивство власної матері. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася вночі за місцем проживання сім'ї, в одному із багатоквартирних будинків у Хаджибейському районі. Під час п'яного застілля між матір'ю та сином виник раптовий конфлікт, під час якого жінка нецензурно висловилася на адресу чоловіка. Розлючений образою одесит накинувся на матір із кулаками, а коли та впала на підлогу – завдав численних ударів ногами по тулубу та голові. Після цього правопорушник ліг спати, а вранці виявив постраждалу на ліжку без ознак життя та зателефонував "швидкій".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо жінка померла внаслідок отриманих тілесних ушкоджень у вигляді множинних переломів ребер. Точна причина смерті буде зрозуміла за результатами призначеної слідчими судово-медичної експертизи.

Поліцейські затримали зловмисника за місцем проживання, провели огляд місця події та вилучили низку речових доказів, що підтверджують причетність чоловіка до злочину, які направили на експертизу.

За наявності достатніх доказів слідчі повідомили фігуранту про підозру в частині другій статті 121 Кримінального кодексу України у умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння смерті потерпілої. Суд задовольнив клопотання слідчих і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах