В Одесі п'яний чоловік одним ударом відправив чоловіка у реанімацію після ресторану

В Одесі п'яний чоловік одним ударом відправив чоловіка у реанімацію після ресторану.

В Одесі п'яний чоловік одним ударом відправив чоловіка у реанімацію після ресторану. Фото: ipne.ws

Події
19 грудня 2023 14:08

В Одесі п'яний чоловік одним ударом відправив чоловіка у реанімацію біля ресторану у Київському районі міста. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, інцидент стався увечері. Спочатку нетверезий відвідувач закладу почав словесно чіплятися до компанії інших відвідувачів ресторану. Ті спочатку не реагували на образливі слова, але згодом один із громадян зауважив незнайомцю. Це обурило правопорушника і він ударив чоловіка кулаками в обличчя так, що той упав, вдарився головою об асфальт і знепритомнів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поки син надавав батькові першу домомедичну допомогу, його друг викликав "швидку". Медики госпіталізували постраждалого до лікарні з переломами кісток носа, склепіння та основи черепа, відкритою черепно-мозковою травмою, забоями та крововиливами, а про подію повідомили поліцію.

Поліцейські затримали зловмисника на місці. Слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя потерпілого на момент заподіяння. Йому загрожує в'язниця від 5 до 8 років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах