У "Райдужному" жінка "відбила" чоловіка у працівників ТЦК: Гуменюк прокоментувала інцидент (оновлено)

У "Райдужному" жінка "відбила" чоловіка у працівників ТЦК: Гуменюк прокоментувала інцидент.

У "Райдужному" жінка "відбила" чоловіка у працівників ТЦК: Гуменюк прокоментувала інцидент. Ілюстративне фото: unian.ua

Події
21 грудня 2023 16:11

У житловому масиві "Райдужний" в Одесі стався черговий конфлікт із працівниками ТЦК, які "запакували" військовозобов'язаного чоловіка. На інцидент уже відреагували в Оперативному Командуванні "Південь".

Так, усе почалося з того, що сьогодні в мережі стало "гуляти" відео, як затримують чоловіка. На кадрах видно, як робітники ТЦК автомобілем швидкої допомоги затримали місцевого жителя, а жінка намагалася цьому протистояти. В результаті чоловіка відпустили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, військкомат "нацькувала" на одесита колишня дружина.





Відео: t.me/xydessa

Керівниця об'єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк прокоментувала конфлікт із представниками військкомату.

"Призначено перевірку, доки не можу давати будь-які коментарі. Поки що ми не перевіримо ці факти. Розбираються відповідні структури, військова служба правопорядку, у тому числі", – заявила представник військових.

ОНОВЛЕНО: "За фактом порушення військовими порядку використання транспортного засобу спеціального призначення та незаконного застосування сили проводиться перевірка військовою службою правопорядку. Командувачем призначено службове розслідування, за результатами якого всім деталям інциденту буде надано правову оцінку, а винних притягнуть до відповідальності", – повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах