На Сьомому кілометрі із контейнера викрали товар майже на чверть мільйона гривень (відео)

На Сьомому із контейнера викрали товар майже на чверть мільйона гривень.

На Сьомому із контейнера викрали товар майже на чверть мільйона гривень. Фото: od.npu.gov.ua

Події
22 грудня 2023 09:54

На ринку "Сьомий кілометр" в Одесі із торговельного павільйону злодії викрали товар майже на чверть мільйона гривень. Злочинців затримали. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, до поліції звернулася приватна підприємниця і повідомила, що у своєму павільйоні на промтоварному ринку вона виявила чужі навісні замки та нестачу 34 тюків зі шкарпетками, лосинами та колготами вартістю майже 250 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські з'ясували, що до злочину причетні двоє мешканців Одеського району.

На Сьомому із контейнера викрали товар майже на чверть мільйона гривень.На Сьомому із контейнера викрали товар майже на чверть мільйона гривень. Фото: od.npu.gov.ua

Спільники ретельно спланували свої дії – заздалегідь обрали торговий контейнер, вдень запаркували мікроавтобус на території ринку, на який мали вантажити викрадений товар, а вночі пограбували. Щоб не привертати увагу до обікраденого павільйону та провести час правоохоронців, вони повісили на нього нові замки замість зламаних.

У злодіїв провели обшуки, під час яких слідчі вилучили частину викраденого майна, а самих фігурантів затримали.

Поліцейські повідомили чоловікам про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаною з проникненням у сховище, скоєному в умовах воєнного стану. За злочин загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Розслідування продовжується. Правоохоронці встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до цього злочину, та місцезнаходження решти викраденого майна.

Відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах