Після скандалів: в Одеській обласній психіатричній лікарні призначить нового керівника

Після скандалів: в Одеській обласній психіатричній лікарні призначить нового керівника.

Після скандалів: в Одеській обласній психіатричній лікарні призначить нового керівника. Фото: facebook.com/ecoprovinziya

Події
22 грудня 2023 10:21

Після низки скандалів в Одеському обласному центрі психічного здоров'я призначать нового керівника. Після перевірки Департаментом охорони здоров'я керівник центру Оксана Денисенко написала заяву на звільнення, а документи вже передали до правоохоронних органів. Про це під час своєї пресконференції заявив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Так, під час перевірки виявили, що екс-керівник обласного центру психічного здоров'я не займалася психіатричною медициною, практично установа була перепрофільована. Крім цього, виявили незрозумілі закупівлі, порушення з харчуванням та погане ставлення до військових.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У колективі була створена така атмосфера, яка не дозволяла працювати, а сама будівля вже давно потребує ремонту.

"Загалом, під час перевірки було незрозуміло, чому в мене один прес-секретар, а там три чи чотири – якісь такі речі, які мені незрозумілі. Ми всі матеріали щодо перевірки, якщо бачимо якусь кримінальну відповідальність, на нашу думку думку, відправляємо до правоохоронних органів, як це було з екстренкою та психіатричною лікарнею також", – зазначив голова ОВА.

Нового керівника обіцяли призначити найближчим часом.

Керівник ОВА зазначив, що коли обійняв посаду, був здивований тим фактом, що в Овідіополі та Роздільній, де населення становить 50-70 тисяч, стан лікарень був "набагато кращим, ніж в Одесі". "Грошей, які вони одержують від міністерства, вистачає забезпечити цикл лікування хворого і навіть трохи заощадити на якісь потреби. Що стосується Одеси, у мене викликає подив (стан лікарень – ред.). Вже відбулися певні кадрові зміни, вони продовжаться", – зазначив він.

"Медицина на Одещині - це постійний контроль, здивування та робота", - підсумував глава ОВА.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах