Таксиста-серійного вбивцю з Одеської області засудили довічно

Таксиста-серійного вбивцю з Одещини засудили довічно.

Таксиста-серійного вбивцю з Одещини засудили довічно. Фото: publika.md

Події
22 грудня 2023 16:18

Таксиста з Одеської області, який убив чотирьох жінок та зґвалтував дитину, засудили довічно. Про це повідомляє пресслужба Прокуратури на Одещині.

Так, суд визнав винним мешканця Одеської області у скоєнні грабежів, розбоїв, вбивств та зґвалтуванні малолітньої (ч. 2 ст. 186, ч.ч. 2, 4 ст. 187, ч. 4 ст. 152, ч. 192). 3 статті 153, пункти 6, 13 частини 2 статті 115, частини 3 статті 15, пункти 2, 6, 9, 10, 13 частини 2 статті 115 КК України).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прокурор у суді довів, що з липня 2013 по травень 2015 року засуджений, займаючись приватними перевезеннями, на території Одеси та області, скоїв шість пограбувань, сім розбоїв та вбивство чотирьох жінок – пасажирок його авто. Коли на вимогу віддати гроші та ювелірні вироби потерпілі чинили опір, він починав душити їх, доки вони не переставали подавати ознаки життя.

Крім того, на початку травня 2015 року, будучи п'яним і з метою наживи, зловмисник проник до одного з будинків у селі Маяки на Одещині. Побачивши в кімнаті восьмирічну дівчинку, почав душити і вчинив дії сексуального характеру по відношенню до неї, зірвав із вух золоті сережки і зник, злякавшись батька дитини, що зайшла до кімнати.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах