В Одеському художньому музеї відкрили виставку "Війна в Україні очима ЛГБТК+": активісти виступили проти

В Одеському художньому музеї відкрили виставку "Війна в Україні очима ЛГБТК+": активісти виступили проти.

В Одеському художньому музеї відкрили виставку "Війна в Україні очима ЛГБТК+": активісти виступили проти. Фото: odessa.online

Події
22 грудня 2023 20:26

22 грудня о 15:00 в Одеському національному художньому музеї відкрили виставку "Гартовані вдосвіта. Війна в Україні очима ЛГБТК+".

Організаторами виставки спільно зі співробітниками музею виступили представники Всеукраїнської громадської організації "Гей-Альянс Україна".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Цей проєкт об'єднав голоси та історії представників та представниць ЛГБТК+ спільноти під час повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Кожна історія унікальна, сповнена різних емоцій та забарвлень. Водночас кожна відображає те, що всі ми, українці та українки, єдині в прагненні до Перемоги та миру, єдині у переживанні болю та втрати, єдині у протидії ворогові та неприйняттю жорстокості та свавілля”, – зазначили організатори.

У перший день відкриття виставки вхід до музею з 15:00 до 17:00 був вільний. Не залишилися осторонь цього заходу й активісти.

Відео: t.me/xydessa

Відео: t.me/odessapublic01

Біля будівлі музею зібралася група людей, деякі з яких були у військовій формі та балаклавах. Чоловіки заявили, що є представниками "Консервативної партії" та прийшли запитати, для чого під час війни організовувати такі виставки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах