Збили три російські винищувачі: Володимир Зеленський подякував одеським зенітникам

Збили три російські винищувачі: Володимир Зеленський подякував одеським зенітникам.

Збили три російські винищувачі: Володимир Зеленський подякував одеським зенітникам. Фото: president.gov.ua

Події
22 грудня 2023 22:45

Володимир Зеленський подякував одеським зенітникам, які 22 грудня близько 12:00 знищили три російські винищувачі-бомбардувальники Су-34.

"Дякую нашим воїнам, які знищили одразу три російські «сушки». На Південному напрямку – на нашій Херсонщині. Результат наших Повітряних сил і безпосередньо Одеської зенітної ракетної бригади. Дякую вам, хлопці! І хай кожен російський льотчик точно знає, що буде наша відповідь кожному російському вбивці – жоден із них не залишиться безкарним", – сказав Президент України у вечірньому зверненні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: YouTube-канал Офіс Президента України

Раніше про знищення російських літаків Су-34 повідомив командувач Повітряних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук. Він зазначив, що вночі 22 грудня на уламку збитого "Шахеда" наші військові виявили залишений окупантами напис: "сDохните, сYки". Відповідь на це послання надійшла негайно.

Нагадаємо, увечері 22 грудня російські окупанти знову атакували Одеську область ударними безпілотниками. Усі сім дронів вдалося збити, проте від вибухової хвилі постраждав навчальний заклад в Одеському районі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах