На Одещині сміттєвоз на смерть збив працівника кладовища

На Одещині сміттєвоз на смерть збив працівника кладовища.

На Одещині сміттєвоз на смерть збив працівника кладовища. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 грудня 2023 15:20

22 грудня близько 14:00 у селі Крижанівка сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Попередньо поліцейські установнили, що водій сміттєвозу, рухаючись заднім ходом по кладовищу, наїхав на місцевого працівника.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Потерпілий отримав несумісні із життям тілесні ушкодження. Перевірка винуватця аварії на стан алкогольного сп'яніння показала, що він був п'яний.

За фактом цієї події слідчі Головного управління Нацполіції в Одеській області порушили кримінальне провадження за частиною третьою статті 286-1 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного спʼяніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого") Кримінального кодексу України.

Водія затримали у процесуальному порядку. На даний момент вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. У рамках кримінального провадження призначили низку експертиз. Слідство продовжується. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до десяти років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах