Під час вечірньої атаки ворог потрапив до об'єкту інфраструктури на Одещині

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 26 грудня.

Яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 26 грудня. Фото: gettyimages.com, Anton Petrus

Події
26 грудня 2023 08:28

Ніч із 25 на 26 грудня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналу повітряної тривоги, але ввечері була атака безпілотників на місто.

Як повідомили у ОК "Південь", російські окупаційні війська атакували південь України з тимчасово окупованого Криму та східного узбережжя Азовського моря.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За дві хвилі атак завдовжки дві та чотири години нашим підрозділам протиповітряної оборони вдалося знищити дев'ять ударних БпЛА типу Shahed-131/136: по чотири в Одеській та Миколаївській областях та один у Херсонській області.

Але в Одеському районі ворог потрапив відкритою територією одного з інфраструктурних об'єктів. Пожежу, що виникла, оперативно загасили. Люди не постраждали.

Тим часом Повітряні сили повідомили, що всього внаслідок протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України знищили 13 ударних БПЛА Shahed-136/131 у межах Одеської, Херсонської, Миколаївської та Хмельницької областей.

Близько 02.30 26 грудня тактична авіація Повітряних Сил атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту Росії "Новочеркаськ" у районі Феодосії.

Станом на 08:00 у Чорному та Азовському морі ворожі кораблі відсутні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах