У центрі Одеси сталася смертельна ДТП

У центрі Одеси сталася смертельна ДТП.

У центрі Одеси сталася смертельна ДТП. Фото: od.npu.gov.ua

Події
26 грудня 2023 12:42

Учора ввечері, 25 грудня, на перехресті вулиць Великої Арнаутської та Бориса Литвака в Одесі у смертельній ДТП одна людина загинула, ще одна – потрапила до лікарні з тяжкими травмами. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, на цій ділянці не розминулися водії автомобілів ВАЗ та Mercedes. За попередньою інформацією, зіткнення автомобілів сталося через порушення керівниками правил маневрування та встановлених обмежень швидкості руху.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З місця аварії водія "ВАЗ" госпіталізували до лікарні з переломами ребер та грудини, забиттям легень та рваною раною підборіддя. Його пасажир від травм загинув. Водієві медики надали допомогу безпосередньо на місці події, його життю нічого не загрожує.

Двох водіїв перевірили на стан сп'яніння, вони були тверезі.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або спричинили тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські призначили низку експертиз. Слідство продовжується.

У центрі Одеси сталася смертельна ДТП.У центрі Одеси сталася смертельна ДТП. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах