Одеська область втратила ще двох захисників України

Одеська область втратила ще двох захисників України.

Одеська область втратила ще двох захисників України. Фото ілюстративне: 24tv.ua

Події
28 грудня 2023 10:24

На російсько-українській війні загинули ще двоє захисників України з Одеської області – Сергій Білошицький та Сергій Шишкін.

Як повідомляє Саратська сільська рада, загинув мешканець селища Сарата, яке вважалося зниклим безвісти – Білошицький Сергій Вікторович. Народився Сергій 10 березня 1983 року у селищі Сарата, закінчив місцеву школу. Після закінчення школи вступив до Одеського професійного ліцею будівництва та архітектури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проходив термінову військову службу у лавах ЗСУ. Працював кочегаром у Саратській ветлікарні, діловодом у районному суді, якийсь час виконував будівельні роботи. 11 січня 2023 року його мобілізували до лав Збройних сил України. Залишившись вірним військовій присязі, мужньо виконуючи військовий обов'язок, у бою за Україну, її свободу та незалежність, загинув 7 червня 2023 року. Про дату та час похорону нашого земляка повідомлять додатково.

Сергій Білошицький.Сергій Білошицький. Фото: facebook.com/Саратська сільська рада

Як повідомляє Куяльницька сільська об'єднана територіальна громада, 26 грудня 2023 року, на центральній площі міста Подільська відбулася жалобна церемонія прощання із загиблим Героєм, жителем села Любомирка – Шишкіним Сергієм Сергійовичем (08.01.1988 – 1231).

На церемонії прощання були присутні близькі, побратими та представники влади.
Створивши живий коридор, навколішки, земляки прощалися зі своїм Героєм.

Шишкін Сергій Сергійович народився 8 січня 1988 року в селі Біла Церква. 2009 року переїхав до села Любомирку. Працював на хлібозаводі у Подільську. 26 жовтня 2023 року був мобілізований, проходив службу у селі Курдюмівка Бахмутського району Донецької області.

17 грудня 2023 року загинув при виконанні бойового завдання. У нього була дружина та дві дочки.

Сергій Шишкін.Сергій Шишкін. Фото: facebook.com/kuyalnickaOTG


Вічна пам'ять та повага захисникам України!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах