РФ атакувала Одесу дронами: уламки БпЛА впали на багатоповерхівку

РФ атакувала Одесу дронами: уламки БпЛА впали на багатоповерхівку

РФ атакувала Одесу дронами: уламки БпЛА впали на багатоповерхівку Фото ілюстративне: armyinform.com.ua

Події
29 грудня 2023 00:40

У ніч проти 29 грудня російські окупанти вкотре атакували Одесу ударними безпілотниками.

Як повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України, внаслідок падіння уламків збитого дрона-камікадзе, який ворог направив через житлові квартали Одеси, спалахнула пожежа в багатоповерхівці.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Інформація про масштаби руйнувань та постраждалих уточнюється. Відповідні служби працюють із ризиком для життя для порятунку людей.

Зазначимо, що повітряну тривогу в Одеській області оголосили о 22:42 28 грудня. У пресслужбі Повітряних Сил ЗС України повідомили про рух БпЛА типу Shahed із Чорного моря в напрямку Одеської області. Спочатку дрони рухалися в бік Білгород-Дністровського району. Пізніше військові попередили, що чергова група безпілотників із моря тримає курс на Чорноморськ та Одесу.

Станом на 0:40 29 грудня відбою повітряної тривоги в Одеській області ще не було. О 00:08 військові знову повідомили, що з Чорного моря в напрямку Чорноморська та Одеси рухається ударний БпЛА. Громадян просять не нехтувати безпекою та залишатися в укриттях.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах