Одеська область втратила ще двох захисників України

Одеська область втратила ще двох захисників України.

Одеська область втратила ще двох захисників України. Фото: facebook.com/safianyotg

Події
29 грудня 2023 09:04

На російсько-українській війні загинули ще двоє захисників України з Одеської області – Віктор Сторожук та Максим Цимбалюк.

Як повідомляє Южненська міська рада, 27 грудня 2023 року, біля населеного пункту Наддніпрянське Херсонської області, загинув житель села Сичавки – Сторожук Віктор Миколайович – майстер відділення регламенту та ремонту радіотехнічних та радіолокаційних станцій, пунктів управління групи регламенту та ремонту зенітного ракетного дивізіону військової частини А38 солдатів Збройних Сил України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прощання з Віктором Сторожуком відбудеться 30 грудня 2023 року. Цього дня у громаді оголошено Днем жалоби. На знак скорботи просять приспустити (вивішування з жалобною стрічкою) прапор України на будинках та спорудах О 10:00 Героя вшанують хвилиною мовчання. Місцевих жителів просять приєднатися до жалобної церемонії прощання із захисником України.

Віктор Сторожук.Віктор Сторожук. Фото: facebook.com/ymrada

Як повідомляє Роздільнянська міська територіальна громада, чорною сторінкою нашої історії став день загибелі відважного Героя – Цимбалюка Максима Юрійовича, 1984 року народження.

Максим загинув 17 грудня 2023 року у Харківській області. 29 грудня об 11:00 зустрічатимуть нашого земляка на щиті при в'їзді в село Калантаївка (з боку села Петро-Євдокиївка). Відспівування відбудеться о 12:00.

Максим Цимбалюк.Максим Цимбалюк. Фото: facebook.com/rozdilnianskahromada

Вічна пам'ять та повага захисникам України!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах