В Одеси працює оперативний штаб для мешканців пошкоджених будинків: адреси

До Одеси працює оперативний штаб для мешканців пошкоджених будинків: адреси.

До Одеси працює оперативний штаб для мешканців пошкоджених будинків: адреси. Фото: t.me/odeskaODA

Події
29 грудня 2023 11:50

Сьогодні, 29 грудня, у Хаджибейському районі Одеси працює оперативний штаб для мешканців пошкоджених будинків. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, на вулиці Середня, 24, вулиці Картамишівська, 14, вулиці Зелена, 44 (біля Храму) розгорнули районний оперативний штаб. Він працюватиме найближчими днями з 9:00 до 16:00.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Співробітники Хаджибейської районної адміністрації разом з іншими комунальними службами на місці приймають заяви та консультують пакет документів, який необхідно зібрати для оформлення на відновлення вікон та дверей.

Крім того, мешканці пошкоджених будинків можуть звертатися за допомогою та консультацією до Хаджибейської районної адміністрації за адресою: вулиця Генерала Петрова 22, за графіком з 8:30 до 17:00 або за телефонами: (048)-734-95-28, (048) )-734-95-29.

Нагадаємо, що в Одесі внаслідок ранкової атаки 29 грудня 2023 року пошкоджено ліцей та триповерховий будинок. Рятувальники витягли з-під завалів будинку тіло людини. Число жертв у результаті російської ракетної атаки зросло до трьох.

На щастя, всі працівники навчального закладу під час тривоги перебували в укритті, тому обійшлося без поранених. Пошукові операції продовжуються.

В результаті цієї атаки спали в один із ЖК в Одесі. Двоє одеситів загинули. 15 людей отримали поранення, серед них двоє дітей – шість та вісім років. Усі постраждалі наразі отримують допомогу у медичних закладах міста. Двоє поранених у тяжкому стані. Загалом із житлової 17-поверхівки ДСНС врятували 23 особи.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах