На Одещині голий чоловік намагався потрапити до Молдови (відео)

На Одещині голий чоловік намагався потрапити до Молдови.

На Одещині голий чоловік намагався потрапити до Молдови. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
29 грудня 2023 16:24

На Одещині прикордонники виявили біля кордону з Молдовою голого чоловіка. Його затримали прикордонники Подільського загону під час спроби незаконного перетину державного кордону України на придністровському сегменті кордону з Молдовою. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час моніторингу оператор безпілотника, облаштований тепловізором, виявив невідомого поблизу села Розалівка Роздільнянського району та направив туди прикордонне вбрання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Порушник намагався подолати річку Кучурган вбрід, встиг перекинути деякі речі на інший берег, але побачивши наближення прикордонного вбрання, сховався серед очерету. Він вибрався на берег повністю мокрий, без верхнього одягу. Охоронці кордону одразу доставили його до підрозділу, дали сухий теплий одяг та напоїли гарячим чаєм. Порушником виявився 22-річний мешканець Донецької області.

Щодо "мандрівника" склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною першою статті 204-1 КУпАП "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України". Справу направили до суду.

Відео: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах