На трасі Одеса – Рені сталася ДТП: є загиблий та постраждалий

На трасі Одеса – Рені сталася ДТП: є загиблий та постраждалий.

На трасі Одеса – Рені сталася ДТП: є загиблий та постраждалий. Фото: od.npu.gov.ua

Події
29 грудня 2023 20:50

Вранці 29 грудня близько 06:00 на трасі Одеса – Рені поблизу села Петродолинське сталася смертельна ДТП.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Попередньо поліцейські встановили, що місцевий житель, керуючи автомобілем ВАЗ, при виїзді на дорогу з автобусної зупинки не надав переваги руху автобусу, який рухався в попутному напрямку. В результаті сталося зіткнення.

На трасі Одеса – Рені сталася ДТП: є загиблий та постраждалий.На трасі Одеса – Рені сталася ДТП: є загиблий та постраждалий. Фото: od.npu.gov.ua

Водій легковика від отриманих травм загинув на місці до приїзду медиків, а його пасажира госпіталізували до лікарні з травмами голови.

Водій автобуса та його пасажири не постраждали. Чоловіка перевірили на стан сп'яніння. Перевірка показала, що він був тверезий.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Наразі триває слідство та встановлюються повні обставини ДТП.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах