На Новий рік поліцейські посилять контроль за безпекою та порядком в Одеській області

На Новий рік поліцейські посилять контроль за безпекою та порядком в Одеській області.

На Новий рік поліцейські посилять контроль за безпекою та порядком в Одеській області. Фото: odessa-life.od.ua

Події
31 грудня 2023 12:37

На новорічні свята поліцейські посилять заходи безпеки в Одесі та області. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Для забезпечення публічної безпеки та порядку на вулицях населених пунктів регіону патрулюватиме максимальна кількість піших та автопатрулів. Зокрема, поліцейські чергуватимуть біля парків, скверів та інших місць, які найбільше відвідують люди.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Правоохоронці стежитимуть за недопущенням скоєння злочинів та правопорушень, перевірятимуть підозрілих осіб, контролюватимуть дотримання населенням вимог воєнного стану та допомагатимуть громадянам.

На дорогах посилять контроль з метою виявлення та попередження фактів керування транспортними засобами водіями у стані алкогольного сп'яніння та недопущення ДТП.

Правоохоронці вкотре закликають громадян дотримуватись норм чинного законодавства, обмежень, обумовлених введенням правового режиму воєнного часу, та заходів безпеки.

"Пам’ятайте про сувору заборону продавати та використовувати у воєнний час піротехнічні засоби. Феєрверки, салюти, хлопавки, петарди та інші гучні забавки нині, як ніколи, недоречні, викликають у більшості людей лише тривогу та страх, і караються законом. Просимо не забувати також про дію комендантської години, якщо плануєте на свята йти з дому, щоб завчасно повернутися. На Одещині вона діє з 00:00 до 05:00 години. У зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях забороняється перебування людей без спеціально виданих перепусток і посвідчень.  Виключення – необхідність пройти до укриття під час повітряної тривоги", – попереджають поліцейські.

За потреби громадяни можуть звертатися за допомогою до правоохоронців на вулиці або дзвонити на спецлінію за номером "102".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах