З тривогою: яка ситуація в Одесі та області вранці 2 січня і що у Чорному морі

З тривогою: яка ситуація в Одесі та області вранці 2 січня і що у Чорному морі.

З тривогою: яка ситуація в Одесі та області вранці 2 січня і що у Чорному морі. Фото з відкритих джерел

Події
02 сiчня 07:49

Ніч з 1 на 2 січня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнал повітряної тривоги, але поки що без обстрілів. Хоча сирена ще звучить, і є ракетна небезпека.

Як повідомили у Повітряних Силах України, близько шостої години ранку з'явилася загроза пусків крилатих ракет із літаків Ту-95МС. Загалом у повітрі перебували 16 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Переважна більшість запущених Росією ракет летить у бік Києва, там працює ППО, але, на жаль, є падіння уламків збитих ракет. Зараз МІГи піднялися. За інформацією місцевих київських каналів, у місті та області частково зникло світло.

Станом на ранок 2 січня, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають два надводні та один підводний ракетоносії. Сумарна кількість калібрів - до 20.

Як повідомляють Повітряні Сили України, в ніч проти 2 січня 2024 року окупанти атакували Україну 35 ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з мису Чауда - Крим та району Приморсько-Ахтарськ - РФ. Усі ворожі ударні БПЛА знищені силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах