В Одесі у жінки вирвали гроші з рук прямо біля банкомату

В Одесі у жінки вирвали гроші з рук просто у банкомату.

В Одесі у жінки вирвали гроші з рук просто у банкомату. Фото: od.npu.gov.ua

Події
02 сiчня 10:09

В Одесі чоловік пограбував мешканку Херсонської області, коли вона знімала гроші із банкомату. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, блукаючи вдень на залізничному вокзалі в пошуках "легкої наживи", зловмисник помітив біля одного з банкоматів готівку, що знімала. Чоловік почав випрошувати у незнайомки гроші, але почув відмову. Втім, на цьому він не зупинився, а дочекався, коли жінка отримає гроші, і раптом вирвав їх у неї з рук і кинувся тікати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потерпіла наздогнала зловмисника і спробувала забрати у нього свої п'ять тисяч гривень, проте він відштовхнув її і все ж таки зник. Проте розпорядитись награбованим правопорушнику не вдалося. Крики жінки про допомогу почули поліцейські, які забезпечували правопорядок на залізничному вокзалі. Вони швидко наздогнали чоловіка та затримали його.

Поліцейські вилучили у зловмисника незаконно одержані гроші, які згодом повернули власниці. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто пограбуванні, скоєному в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною четвертою статті 186 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Наразі поліцейські піклуються про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії продовжуються.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах