На Одещині п'ятирічний хлопчик опинився в лікарні після вживання вина

На Одещині п'ятирічний хлопчик опинився у лікарні після вживання вина.

На Одещині п'ятирічний хлопчик опинився у лікарні після вживання вина. Фото: pixabay.com

Події
03 сiчня 08:08

У Подільському райні Одеської області п'ятирічний хлопчик опинився у лікарні з алкогольним отруєнням. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася в одному із сіл Окнянського територіального товариства напередодні Нового року. Попередньо поліцейські встановили, що поки дорослі поралися по господарству, їх п'ятирічний син, залишений без нагляду, випив вино зі склянки, що стояла на столі. Мати, побачивши, як дитина вживала алкогольний напій, одразу викликала швидку допомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"У лікарні хлопчику надали необхідну допомогу та відпустили його додому. Соціальні служби вже проведуть обстеження умов проживання сім'ї. Вирішується питання про притягнення матері до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків за частиною першою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Її санкція передбачає попередження. штрафу у розмірі від 850 до 1700 гривень", – зазначив начальник відділу поліцейської діяльності №2 Подільського районного управління поліції Сергій Чепіль.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах