На Одещині попрощаються із трьома захисниками України

На Одещині попрощаються із трьома захисниками України.

На Одещині попрощаються із трьома захисниками України. Фото ілюстративне: hyser.com.ua

Події
03 сiчня 21:35

На Одещині попрощаються із трьома військовослужбовцями.

Як повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської районної військової адміністрації 25 грудня біля населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області загинув 28-річний солдат Віктор Шевельов. Прощання з бійцем відбудеться 4 січня о 10:00 у селищі міського типу Сергіївка за адресою вулиця Шкільна, 6.

Віктор Шевельов.Віктор Шевельов. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також 4 січня о 10:00 попрощаються з 50-річним військовослужбовцем із міста Болград – Валерієм Касапом. Про це повідомили у пресслужбі Болградської громади. Після закінчення Болградської школи №2 Валерій вступив до лав Збройних Сил України, а після термінової служби вирішив присвятити себе військовій справі: приєднався до лав прикордонників, а паралельно підвищував свій професійний військовий рівень у школі прапорщиків.

Валерій Касап.Валерій Касап. Фото: bolgradska-gromada.gov.ua

Герой присвятив військовій службі 25 років життя, а після початку повномасштабної війни перейшов у підрозділ морської піхоти. У 2023 році бійця через проблеми зі здоров'ям перевели до запасного складу. Валерій боровся за життя, проходячи лікування в лікарнях та шпиталях, проте хвороба, на жаль, виявилася сильнішою: 31 грудня його не стало. З Героєм простяться в залі прощання на вулиці Поштова, а о 12:45 його проведуть в останню путь на місцеве кладовище.

Ще один захисник України – 34-річний військовослужбовець Віктор Топов – загинув унаслідок мінометного обстрілу 27 грудня поблизу населеного пункту Синьківка Куп'янського району Харківської області. Про загибель бійця повідомила інтернет-виданню "Бессарабія.UA" його сестра Олена Топова.

Віктор Топов.Віктор Топов. Фото: mahala.com.ua

Віктор був уродженцем селища міського типу Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області. Після закінчення дев'яти класів школи вступив до Білгород-Дністровського музичного училища на відділення музичного мистецтва. До повномасштабного вторгнення РФ в Україну працював у відділі охорони всеукраїнської мережі супермаркетів та займався бджільництвом. Героя поховають у селі Василівка. Прощання відбудеться 4 січня о 09:30 за адресою вулиця Миру, 164. У нього залишилися шестирічний син, дружина, мати та сестра.

Вічна пам'ять усім Героям, які захищають Україну та віддають за неї життя!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах