На Одещині батька вісьмох дітей не випустили за кордон

На Одещині батька вісьмох дітей не випустили за кордон.

На Одещині батька вісьмох дітей не випустили за кордон. Фото: facebook.com/irina.semki

Події
04 сiчня 09:48

На Одещині батька вісьмох дітей не випустили за кордон, вимагаючи замінити у документах із ТЦК одне слово. Про цей випадок розповіла у Facebook одеситка та громадська активістка Ірина Семкіна-Мецкер. Саме з її чоловіком Ігорем трапився інцидент напередодні Нового року.

Прикордонники пояснюють відмову тим, що у документі слово "знято" з обліку потрібно замінити на "виключено". У територіальному центрі комплектації та соціальної підтримки нічого виправляти не збираються – кажуть, що це не їхня проблема, бо чоловік уже знятий у них з обліку 19 років тому.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Мій чоловік віз віз жінку на пропускний пункт Паланка і його не випустили! Мені цікаво вони e... нулися взагалі? Він у 2004 році був списаний із строкової служби за станом здоров'я зі зняттям з військового обліку. У 2020 його викликали повісткою він прийшов його знову зняли з обліку та поставили другий друк", – написала вона.

Ірина зазначає, що Ігор – єдиний годувальник у своїх чотирьох дітей, бо їхня мати померла. Загалом у нього вісім неповнолітніх дітей. Але цей аргумент на прикордонників не вплинув.

"Подивившись на військовий квиток, вони сказали що він не правильний! Чи ідіоти? Як неправильний? Це не ми його вдома писали! Це ви ставили ці печатки! Він не просто списувався за гроші, а ви списали його у військовому госпіталі!" – обурюється жінка.

При цьому, за її словами, на самому штампі також вказано слово "знято".

Отримавши офіційну відмову від прикордонників, одесити вирушили до ТЦК. Але Ірина Сьомкіна-Мецкер заявила, що у військкоматі на цю тему з її чоловіком взагалі не захотіли говорити. Пояснили: якщо його зняли з обліку, то він до них не має жодного стосунку. Виникло замкнуте коло: у ТЦК він не на обліку, тому допомогти нічим не можуть – а прикордонники вважають, що "знято" та "виключено" – різні речі, тому не хочуть випускати за кордон.

За словами жінки, вона найняла адвоката і разом із чоловіком відстоюватиме його права.

  • На Одещині батька вісьмох дітей не випустили за кордон фото
  • На Одещині батька вісьмох дітей не випустили за кордон фото 1
  • На Одещині батька вісьмох дітей не випустили за кордон фото 2
  • На Одещині батька вісьмох дітей не випустили за кордон фото 3
  • На Одещині батька вісьмох дітей не випустили за кордон фото 4
  • На Одещині батька вісьмох дітей не випустили за кордон фото 5

На Одещині батька вісьмох дітей не випустили за кордон фото



Усі фото: facebook.com/irina.semki

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах