На Одещині попрощаються із захисником України Валерієм Касапом

На Одещині попрощаються із захисником України Валерієм Касапом.

На Одещині попрощаються із захисником України Валерієм Касапом. Фото: facebook.com/Bolgradsovet

Події
04 сiчня 10:37

Болградська громада на Одещині проводжає в останній шлях інваліда війни, учасника бойових дій, захисника Батьківщини – Касапа Валерія Івановича. Про це повідомляє Болградська міська рада.

Валерій Іванович Касап народився 10 липня 1973 року у Болграді. Після закінчення школи №2 вступив до лав збройних сил України і після закінчення термінової служби вирішив присвятити себе військовій справі, влаштувавшись до лав прикордонних військ, паралельно підвищуючи свій професійний військовий рівень у школі прапорщиків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Понад двадцять п'ять років Валерій Іванович віддав військовій справі, а коли наша Батьківщина потрапила під ворожу атаку, не вагаючись, він перейшов у підрозділ морської піхоти. Минулого 2023 року за станом здоров'я його перевели у запас. Він, як справжній воїн, до останньої миті боровся за своє життя у лікарнях та лікарнях, але на жаль хвороба завдала непоправної шкоди здоров'ю Валерію Івановичу, 31 грудня 2023 року його не стало.

Прощання з Героєм відбулося сьогодні, 4 січня, у Болграді з 10:00 (у залі прощання по вулиці Поштовій), о 12:45 його відвезуть в останню путь на міський цвинтар, де він назавжди здобуде вічний спокій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах