Перші вихідні року зі штормовим: яка погода чекає на одеситів

Перші вихідні року: яка погода чекає на одеситів.

Перші вихідні року: яка погода чекає на одеситів. Фото: omr.gov.ua

Події
05 сiчня 14:22

У вихідні, 6 та 7 січня, в Одесі та області буде вітряна погода та можливий сніг. На субботу объявили штормовое предупреждение. Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Так, опадів та морозу не буде. Хіба що вночі можлива мінусова температура.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

6 січня

Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер південний 9-14 метрів за секунду, вдень пориви 15-17 метрів за секунду, це перший жовтий рівень небезпеки. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 8-13° тепла.

7 січня

Хмарно. Вночі без істотних опадів, вранці та вдень дощ, на півночі мокрий сніг. Вдень на півночі хуртовина, ожеледиця, ожеледиця. Вітер південний 9-14 метрів за секунду, вдень північно-східний 9-14 метрів за секунду, пориви 15-17 метрів за секунду. Температура вночі 1-6°С тепла, вдень 6-11°С тепла, на півночі вночі та вдень від 3°С до 2°С тепла.

Нагадаємо, що раніше з 7 по 9 січня в Україні очікуються складні погодні умови внаслідок вторгнення арктичного повітря з півночі Європи та утворення активного циклону на півдні країни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах