На селищі Котовського підлітки напали на своїх однолітків

На селищі Котовського підлітки напали на своїх однолітків.

На селищі Котовського підлітки напали на своїх однолітків. Фото: od.npu.gov.ua

Події
05 сiчня 11:36

Одеські поліцейські викрили групу підлітків, які напали на своїх однолітків. Зловмисники побили потерпілих та під загрозою пістолета відібрали у них гроші та гаджети. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася ввечері напередодні Нового року в одному зі скверів на території Пересипського району. Поліцейські встановили, що четверо фігурантів у віці від 16 до 17 років підійшли до двох незнайомих хлопців того ж віку та спровокували з ними конфлікт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зловмисники побили юнаків, після чого один із правопорушників направив на них пістолет і із загрозою його застосування наказав віддати майно. Один хлопець віддав гаманець із грошима, а в іншого один із зловмисників з плеча зірвав сумку, в якій, крім іншого, був мобільний телефон.

Після скоєного нападники втекли, заволодівши майном постраждалих на загальну суму понад 36 тисяч гривень.

Юнаки розповіли про те, що сталося батькам, які й звернулися до поліції. Завдяки детальному опису правопорушників, наданих підлітками, під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські за кілька днів встановили їхні особи та місцезнаходження. Усі вони виявились місцевими жителями. За місцем проживання фігурантів поліцейські провели обшуки, під час яких вилучили частину викраденого майна, пістолет, який зовні схожий на пневматичний, який направили на експертизу та інші речі, які вказують на причетність хлопців до розбою.

Слідчі повідомили всім фігурантам про підозру в нападі з метою заволодіння чужим майном, пов'язаному з загрозою застосування насильства, небезпечного для життя або здоров'я, що зазнав нападу, тобто розбою, скоєного за попередньою змовою групою осіб, в умовах військового стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Поліцейські вирішують питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Слідство продовжується.



  • На селищі Котовського підлітки напали на своїх однолітків фото
  • На селищі Котовського підлітки напали на своїх однолітків фото 1
  • На селищі Котовського підлітки напали на своїх однолітків фото 2
  • На селищі Котовського підлітки напали на своїх однолітків фото 3
  • На селищі Котовського підлітки напали на своїх однолітків фото 4
  • На селищі Котовського підлітки напали на своїх однолітків фото 5

На селищі Котовського підлітки напали на своїх однолітків фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах