В Одесі об'єднають вищі навчальні заклади: подробиці

В Одесі об'єднають вищі навчальні заклади: подробиці.

В Одесі об'єднають вищі навчальні заклади: подробиці. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Події
06 сiчня 13:30

В Одесі об'єднають вищі навчальні заклади. Про це повідомили на сайті Міністерства освіти та науки України.

Так, 5 січня Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження про приєднання Одеського державного екологічного університету та Фізико-хімічного інституту до Одеського національного університету імені Іллі Мечникова.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також зміни торкнуться вищих навчальних закладів у Миколаєві. Миколаївський національний університет імені Василя Сухомлинського об'єднають із Національним університетом кораблебудування. Згодом із двох установ утворять багатогалузевий Університет кораблебудування та розвитку півдня. У новому закладі розвиватиметься автономний педагогічний інститут, який посилить педагогічний напрямок у регіоні.

"Для студентів створять розширені можливості вибору дисциплін, а працівники матимуть найкращі умови для проведення досліджень завдяки інвестиціям у нове науково-навчальне та лабораторне обладнання, які заплановані вже цього року. Рішення щодо реорганізації закладів вищої освіти необхідні для того, щоб підвищити якість вищої освіти освіти та об'єктивну потребу модернізувати заклади", – йдеться в повідомленні МОН.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах