Комік із Одеси потрапив до бази "Миротворця", але ненадовго

Комік із Одеси потрапив до бази "Миротворця".

Комік із Одеси потрапив до бази "Миротворця". На фото кадр з відео

Події
08 сiчня 13:22

Комік з Одеси Юрій Великий потрапив до бази "Миротворця" через новорічний виступ студії "Квартал 95", де висміяли українську мову переселенки з окупованого Скадовська.

Так, там з'явилася сторінка про коміка як про особу, яка може шкодити Україні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Участь в актах гуманітарної агресії проти України. Публічна наруга над українськими громадянами, які перебувають на окупованих територіях", – йшлося на сайті.

Сайт Сайт

Зазначимо, що в номері розповідалася історія дівчини зі Скадовська, яка після окупації була змушена залишити рідне місто і тепер намагається навчитися говорити українською мовою, помиляючись. Відео викликало резонанс та справжній скандал в інтернеті.

Багато українців звинуватили "Квартал 95" у тому, що вони висміюють російськомовних жителів України, які намагаються говорити державною мовою. Під час розмови вона каже "Я СіСкадовська", що викликало обурення серед глядачів.

У своїй посаді в Instagram Великий заявив, що номер не був направлений проти російськомовних українців, а присвячений темі інтеграції переселенців із окупованих територій до українського суспільства. Він також зазначив, що деякі актори та автори "Кварталу 95" народилися на тимчасово окупованих територіях України.

"Ми точно не хотіли образити будь-кого з українців, особливо тих наших людей, які зараз перебувають під окупацією. І якщо цей номер зачепив чиїсь почуття, ми вибачаємося", – написав він.



Наразі сайт зняв картку Юрія Великого зі своєї бази.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах