В Одесі відновлюють багатоповерхівку, яку атакували окупанти на Новий рік: дах зняли

В Одесі відновлюють багатоповерхівку, яку атакували окупанти на Новий рік: дах зняли.

В Одесі відновлюють багатоповерхівку, яку атакували окупанти на Новий рік: дах зняли. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
09 сiчня 10:11

В Одесі відновлюють багатоповерхівку у Пересипському районі, куди напередодні Нового року, 31 грудня о 23:40, зашкодила Росія. Там відновили теплопостачання, але зняли дах. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, у новорічну ніч внаслідок російської збройної атаки пошкоджено низку будинків. Зокрема, будинок на вулиці Академіка Заболотного зазнала пошкодження даху та комунікацій. Жителі багатоповерхівки залишилися без тепла, води, електрики та газу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для відновлення опалення будинку в стислий термін необхідно було зруйнувати демонтувати частину даху. Бо при очікуваному різкому зниженні температури повітря людей не можна було залишити без опалення.

Станом на 5 січня у будівлі повністю відновили теплопостачання, водопостачання та електрику. Газ є у переважній частині квартир, де не пошкоджені вентиляційні канали.

Керуюча компанія, яка обслуговує будинок, зробила тимчасове захисне покриття зруйнованого даху. Капітальні роботи будуть проведені після проходження всіх необхідних проектно-дозвільних процедур. Місцеві жителі обурені цією ситуацією, адже на вулиці дня був дощ. Люди відрами вичерпують воду зі своїх будинків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах