В Україні склали рейтинг громадського транспорту: на якому місці Одеса

В Україні склали рейтинг громадського транспорту: де Одеса.

В Україні склали рейтинг громадського транспорту: де Одеса. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
10 сiчня 14:58

На порталі medium.com аналізували ситуацію з громадським транспортом у 29 містах України та Одеса посіла 16-те місце. Його склали на основному скарг та опитувань у 2023 році.

Звернули увагу на зручність, швидкість та доступність. Одеса набрала 3,48 бала, це середина рейтингу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Слід зазначити подовження трамвая Північ-Південь до Люстдорфа, випуск модернізованої Татри з кондиціюванням. На маршрутах з'явилися автобуси-гармошки з Німеччини, а такий перший багатосекційний трамвай Татра Південь К1Т306.

Завдяки 7 трамваям було ліквідовано або скорочено інші маршрути трамвая, такі як 27, скорочено 12 трамвай, а 15 трамвай було подовжено без забезпечення належним випуском. Повернено довоєнний маршрут 10 тролейбусів до Пересипського мосту. У грудні місто приходило до тями від снігової бурі, яка принесла численні обриви контактної мережі", – сказано в повідомленні порталу.

Аутсайдерами у цій галузі виявилися Суми (29 місце), Запоріжжя (28 місце), Київ (27 місце). А серед лідерів Вінниця (4,61 бала), Чернівці (4,08 бала) та Львів (4 бали).

В Україні склали рейтинг громадського транспорту: де Одеса.В Україні склали рейтинг громадського транспорту: де Одеса. Фото: medium.com

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах