У тролейбусах та маршрутках Одеси помічені військкоми (відео)

У тролейбусах та маршрутках Одеси помічені військкоми: що відомо.

У тролейбусах та маршрутках Одеси помічені військкоми: що відомо. Фото: скріншот відео

Події
10 сiчня 15:33

В Одесі співробітники територіальних центрів комплектування (ТЦК) почали зупиняти маршрутки та тролейбуси. Це викликало обурення в соціальних мережах. Про це свідчать численні відео, які з'являються у місцевих тедеграм-каналах.

Так, військові разом із поліцією стоять на зупинках громадського транспорту та чекають на чоловіків призовного віку. У маршрутках водії відчиняють лише передні двері, куди й заходять представники ТЦК для перевірки. Іноді чоловіків забирають з транспорту і відправляють буси, що стоять поруч.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також громадський транспорт зупиняли посеред маршруту. Все це викликає невдоволення у пасажирів та взаємні образи. Наприклад, на одному з відео видно, що одна з пасажирок обурилася діями військовослужбовців і заявила, що вони самі мають піти на передову. Водночас, один із працівників ТЦК відповів жінці ненормативною лексикою та сказав, що "перебуває на відновленні".



Відео: t.me/xydessa

Ще один конфлікт стався із ТЦК у тролейбусі №3 на вулиці Преображенській. Там військовий заявив, що чоловіки із транспорту порушують права тих, хто воює на фронті тривалий час.



Відео: t.me/Одеса INFO

Ще один інцидент у маршрутці:



Відео: t.me/xydessa

Ще один інцидент у тролейбусі:



Відео: t.me/xydessa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах