В Одесі затримали 15-річного школяра, який розмалював двері Єврейської громади

В Одесі затримали 15-річного школяра, який розмалював двері Єврейської громади.

В Одесі затримали 15-річного школяра, який розмалював двері Єврейської громади. Фото: od.npu.gov.ua

Події
11 сiчня 16:43

Поліцейські викрили 15-річного юнака, який розфарбував вхідні двері до офісу однієї з єврейських громад в Одесі. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

За цим фактом порушили кримінальне провадження за ознаками хуліганства. Подія сталася на початку січня у Приморському районі міста. Поліцію про нього повідомив представник громади.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Переглянувши записи камер відеоспостереження, допитавши свідків, провівши низку інших оперативно-розшукових та слідчих заходів, поліцейські встановили причетність до правопорушення школярів.

Хлопець у досконалому зізнався та видав поліцейським балончик із чорною фарбою, яким розфарбовував вхідні двері, та мобільний телефон, у якому збереглися фотографії, зроблені під час правопорушення.

Нині збирають докази. У ході слідства проведуть низку експертиз.

Нагадаємо, що санкція частини першої статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство) передбачає покарання штрафом від 1700 до 34 тисяч гривень або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

В Одесі затримали 15-річного школяра, який розмалював двері Єврейської громади.В Одесі затримали 15-річного школяра, який розмалював двері Єврейської громади. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах