Одесити можуть отримати компенсацію за розміщення ВПО: що потрібно зробити

Одесити можуть отримати компенсацію за розміщення ВПО: що потрібно зробити.

Одесити можуть отримати компенсацію за розміщення ВПО: що потрібно зробити. Ілюстративне фото: facebook.com/cc1551official

Події
12 сiчня 09:29

Одесити можуть отримати компенсацію витрат за безкоштовне розміщення усередині переміщених осіб. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Так, гроші можуть отримати фізособи – громадяни України, які є власниками житла або їх представниками, наймачами (орендарями) житла державної чи комунальної власності, спадкоємцями, які прийняли спадщину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сума компенсації за кожен день складає 14,77 гривень для однієї людини. За посиланням форми можна залишити повідомлення про безкоштовне розміщення ВПО та створити заявку на отримання компенсації.

Зазначимо, що за останніми змінами до Порядку надання (Постанова КМУ від 29.12.2023 № 1413) компенсація не надається власникам житла, які розмістили у своїх житлових приміщеннях своїх родичів: чоловіка, дружину, батька, матір, дітей, онуків, у тому числі повнолітніх.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах