На трасі "Одеса-Рені" великий затор через аварію (оновлено)

На трасі "Одеса-Рені" великий затор через аварію.

На трасі "Одеса-Рені" великий затор через аварію. Фото ілюстративне: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
12 сiчня 11:06

У п'ятницю, 12 січня, на транзитній ділянці автодороги "Одеса-Рені" утруднено рух транспорту через аварію. Про це повідомили у Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Рух автомобілів відбувається у реверсному режимі у зв'язку з ДТП, яке сталося за 1,5 кілометра від контрольного поста "Маяки" у бік пункту пропуску "Паланка-Маякі-Зручне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водіїв просять зважити на цю інформацію при плануванні поїздок. Їх просять стежити за поновленнями.

На трасі "Одеса-Рені" великий затор через аварію.На трасі "Одеса-Рені" великий затор через аварію. Фото ілюстративне: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Оновлено: рух відновили.

Нагадаємо, що в Чорноморську на Одещині водій автомобіля Hyundai буксирував зламаний ВАЗ, а під час руху по вулиці Олександрійська буксирувальний трос обірвався. Водій ВАЗу втратив контроль над легковиком і виїхав на узбіччя, де стояли люди, травмувавши семирічну дівчинку та її маму. Дитина померла у лікарні, а водія затримали. Йому загрожує від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах