150 мільйонів гривень: Одеська область у лідерах із купівлі авто за бюджетні гроші

150 мільйонів гривень: Одеська область у лідерах із купівлі авто за бюджетні гроші.

150 мільйонів гривень: Одеська область у лідерах із купівлі авто за бюджетні гроші. Фото: magicseo.net

Події
15 сiчня 09:25

2023 року Одеська область опинилася на третьому місці в Україні з купівлі авто за бюджетні гроші – держустанови оновили автопарк на 150 мільйонів гривень. Про це стало відомо за даними з аналітики сервісу bi.prozorro.org центром журналістських розслідувань Nikcenter.

Так, за рік купили 137 автомобілів на загальну суму 152 мільйони гривень. В основному віддавали перевагу авто не раніше 2022 випуску. Найбільше закуповували автомобілі для прокуратури, Ізмаїльського порту, поліції, СБУ та Муніципальної варти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Nikcenter не включив до рейтингу численні реанімобілі та машини швидкої допомоги. Вартість цих автомобілів значною мірою визначається комплектом додаткового медичного обладнання. Найдорожчий реанімобіль на базі Volkswagen Crafter за 3,9 млн грн придбав Одеський військовий шпиталь Держприкордонслужби.

Зазначимо, що минулого року на автомобілі та транспортне обладнання на Одещині витратили два мільярди.

Загалом у 2023 році за бюджетні кошти в регіонах України купили близько 3, 5 тисяч легкових автомобілів загалом понад 3,6 мільярда гривень.

150 мільйонів гривень: Одеська область у лідерах із купівлі авто за бюджетні гроші.150 мільйонів гривень: Одеська область у лідерах із купівлі авто за бюджетні гроші. Фото: nikcenter.org

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах