В Одесі знову ремонтуватимуть узвіз Марінеско, на який витратили понад 70 мільйонів

В Одесі знову ремонтуватимуть узвіз Марінеско, на який витратили понад 70 мільйонів.

В Одесі знову ремонтуватимуть узвіз Марінеско, на який витратили понад 70 мільйонів. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
15 сiчня 12:53

В Одесі знову ремонтуватимуть узвіз Марінеско, в який нещодавно вклали 72 мільйони гривень. Про це стало відомо із відповідного проекту рішення виконавчого комітету Одеської міської ради.

Комунальне підприємство "Одесміськелектротранс" є замовником проектування та виконання робіт. Контролювати все має заступник міського голови Павло Вугельман.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що ремонт узвозу завершили влітку 2020 року. Ним займалася фірма "Ростдорбуд". Але навесні минулого року на дорожньому покритті просів ґрунт після злив. Ділянку навіть на якийсь час закрили для трамваїв, але незабаром пустили знову – хоча через деформацію спуску трисекційні трамваї на маршруті №7 не працюють.

З боку моря будівельна компанія "Простір" знесла частину підпірної стіни для будівництва комплексу багатоповерхових будинків. Там викопали кілька котлованів, чим змінили напрямок ґрунтових вод. Після початку просідання ґрунту на спуску будівельники почали споруджувати підпірну стінку з бетону, але це не допомогло.

Зазначимо, що узвіз Маринеско, кут вулицею Софіївський та ділянка трамвайних колій під Пересипським мостом є частиною найдовшого трамвайного маршруту Одеси "Північ – Південь".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах