Помер відомий одеський адвокат та активіст

Помер відомий одеський адвокат.

Помер відомий одеський адвокат. Фото: facebook.com/AutomaidanOdesa.ua

Події
16 сiчня 17:16

В Одесі від хвороби помер юрист та правозахисник Олег Ніколін, відомий у місті своєю активною участю у багатьох громадсько-резонансних справах. Про це повідомив одесит Артак Григорян. Про це підтвердила депутат Одеської міськради Ольга Квасніцька.

"Таких людей на всю Одесу одиниці, які до кінця боролися за своє місто, щоразу доводячи це справами в судах", – зазначив Артак Григорян.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що Олег Ніколін відомий як учасник багатьох процесів з одеських недобудов та незаконних дій влади міста.

В Одесі від хвороби помер юрист та правозахисник Олег Ніколін.В Одесі від хвороби помер юрист та правозахисник Олег Ніколін. Фото: facebook.com/Артак Григорян

Нагадаємо, що 8 січня на 87-му році пішов з життя видатний шаховий композитор України, міжнародний майстер, міжнародний арбітр, гросмейстер України з шахової композиції України, чотириразовий чемпіон світу з шахової композиції у складі збірної СРСР, чемпіон і триразовий срібний призер шахової композиції у складі команди України, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів України в особистому та командному заліках, багаторічний (2010 – 2018) головний редактор журналу "Проблеміст України", автор книг з шахової композиції Юрій Маркович Гордіан.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах