На Одещині дрон перешкодив порушникам кордону (відео)

На Одещині дрон перешкодив порушникам кордону.

На Одещині дрон перешкодив порушникам кордону. Фото: facebook.com/DPSUkraine

Події
17 сiчня 07:38

На Одещині двоє порушників намагалися потрапити до Молдови. Їх зупинили прикордонники Подільського загону неподалік селища Захарівка. Чоловіки прямували до сусідньої країни через поле. Про це повідомляє Південне регіональне управління Державної прикордонної служби України.

За даними ДПСУ, чоловіків помітив оператор дрону та передав інформацію найближчому прикордонному наряду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Порушниками виявилися 34-річний та 25-річний мешканці Чернігова та Сум. На обох склали протоколи про адміністративні правопорушення щодо другої статті 204-1 КУпАП, справи направили до суду.

Нагадаємо, що раніше на Одещині ДБР викрило посадову особу військкомату, який "відмазував" чоловіків від мобілізації за гроші. Йдеться про працівника Білгород-Дністровського РТЦК та СП. Зокрема, за дві тисячі США ділок робив "клієнтам" документи про визнання їх непридатними до військової служби, а за 3 000 доларів США чоловіки могли знятись з військового обліку. Задокументували факт отримання співробітником військкомату 7000 доларів США за зняття з військового обліку трьох чоловіків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах