На Одещині з'явиться зелений туризм на водоймах

На Одещині з'явиться зелений туризм на водоймах.

На Одещині з'явиться зелений туризм на водоймах. Фото ілюстративне: arkadiya-tour.com.ua

Події
18 сiчня 16:54

Біляївська громада планує відкрити зелений туризм на березі Дністра в межах Нижньодністровського національного природного парку на Одещині. Крім того, розглядається питання виходу до Турунчука на човнах та байдарках. Про це повідомив голова Одеської районної військової адміністрації Олександр Грінчак.

За його словами, власники маломірних суден, які мають ліцензію та ТО на плавзасіб, можуть долучатися до ініціативи. Маршрут при цьому буде чітко визначено та узгоджено.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, обговорюється питання виходу приватних маломірних суден на воду, проте поки що немає засобів безпеки для руху поблизу державних кордонів.

"Головне в сьогоднішніх умовах – вирішення подібних питань виключно у правовому полі та з урахуванням ситуації безпеки", – додав голова Одеського РВА.

Нагадаємо, що влітку 2024 року, порівняно з 2022 роком, в Одесі збільшився потік туристів і багато хто з них хотів подивитися місця "прильотів".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах