Кількість збільшилася: скільки будинків постраждали під час атаки по Одесі 17 січня (оновлено)

Кількість збільшилася: скільки будинків постраждали під час атаки по Одесі 17 січня.

Кількість збільшилася: скільки будинків постраждали під час атаки по Одесі 17 січня. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
18 сiчня 09:20

Станом на ранок 18 січня відомо, що внаслідок нічної атаки ворога по Одесі пошкоджено 11 будинків та 134 квартири. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Так, підміні та ремонту підлягає 211 вікон у квартирах одеситів та 29 вікон у під'їздах. Пошкоджено 99 балконних блоків, сім вхідних дверей та чотири міжкімнатні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На щастя, у будинках є газ, вода та електропостачання. Опалення, яке зникло через пошкодження теплотраси та теплової камери, вже повернули до будинків городян. Винятком є один найбільш пошкоджений будинок.

Нагадаємо, що пошкоджені будинки внаслідок російських обстрілів в Одесі відновлять не всі, але гроші виділять не лише на їхній ремонт, а й на знесення. Про це стало відомо під час позачергової сесії міськради 17 січня. На це завдання виділять понад 52 мільйони гривень у рамках міської програми розвитку житлового господарства.

Оновлено:

Як повідомляє Міська рада, станом на день 18 січня внаслідок нічної атаки ворога пошкоджено 12 будинків, 135 квартир, 241 вікно та 99 балконних блоків.

Працівники ЖКС "Фонтанський" продовжують прибирання території та виконувати роботи із закриття плівкою вікон та балконних отворів у квартирах. А також листами ОСБ вікон парадних та квартир, пошкоджених пожежею.

На місці події БО "Їжа життя. Одеса" організовано гаряче харчування для мешканців та комунальників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах